torsdag den 24. juni 2010

Rabarber / æble / stikkelsbær kage

her bagt med stikkelsbær
Form: 25 x 35 cm

150 g rørsukker
150 g smør
6 æg
200 g mel
3 tsk bagepulver
100 g kokosmel
1 dl mælk
400 g rabarber/æbler/stikkelsbær

Rør sukker og smør hvidt. Tilsæt et æg ad gangen under omrøring. Sigt mel og bagepulver ned i blandingen. Kom til sidst kokos og mælk i - lidt efter lidt - under omrøring.
Kom dejen op i en beklædt bradepande.
Rens rabarberne, skær dem i 1 cm tykke skiver og æblerne skæres i små stykker. Drys bær/frugt over dejen. Bag kagen ved 190° i 35 - 40 min.

Pynt evt. med lidt pisket fløde.

1 kommentar:

  1. Uhm, det lyder rigtig lækkert!!! Den vil jeg prøve at lave - ha' en god søndag aften, Henriette ...

    SvarSlet