onsdag den 14. december 2011

Røde toppe...............

Disse små nissehuer pynter mit hjem. Jeg har været nød til at strikke nogle flere - for de er blevet brugt som værtindegaver. En sød og anderledes gave.
Men jeg er helt vilde med dem, så jeg skulle også selv have nogle til at stå. Nu står der nissehuer på pejsen og skænken - man skal hellere ikke overdrive eller hva' :o)

Jeg har strikket dem i Viking Sportsgarn på strømpepind # 3,5 med ca. 50 masker og så med 6 indtag på hver 4 omgang (cirka) og lidt mindre i toppen.

6 kommentarer:

 1. Hvor er de søde i al deres enkelhed. Også de tre store i indlægget nedenunder:)

  SvarSlet
 2. SÅ søde...også de store:)
  Tak for opskriften :)
  Jeg ved ikke Henriette, men der er noget galt når jeg kigger på din blog (har også oplevet det hos flere...) hmmm, hvordan jeg skal forklare det,det er lidt svært,men jeg prøver....Det er lige som det layout du bruger er i mini format og når jeg fører ned skærmen så følger den med sådan at det er svært at læse det der står...ved ikke om det kun er mig,men prøv at snakke med nogen andre og se om de oplever det samme.....eller du selv kigger uden at logge ind først! Jeg troede først det bare var blogger der drillede,men nu er der gået nogle dage,så ved ikke!!! hmmm.Måske nissen???

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Nu har jeg pillet snevejret af, håber det hjælper. Jeg har ikke selv oplevet det, hellere ikke når jeg har været logget ud.
  Sig endelig til hvis det er bedre eller forsætter :o)

  SvarSlet
 4. Hej igen....:)
  Det er stadig det samme,nu er jeg logget ud,så det kan ikke være blogger...De layout du bruger den er gul i midten ikke? og med brune sider med mønster på? Hvis det passer så er det den der er på midten af skærmen og måle 19,5*15 cm...og den bevæger sig ned når jeg scroller ned skærmen men det er lige som den ligger i baggrunden....bare jeg kunne tage et billede og sende til dig!...hmmm

  Knus igen

  SvarSlet
 5. Ok, jeg roder noget mere :o)

  SvarSlet
 6. Har sendt dig billeder på mail :)

  SvarSlet