lørdag den 16. juni 2012

Bog 6...........

Årets 6. bog er læst færdig. Jeg har været startet på et par stykker og mon ikke også jeg får dem læst færdig. De siger mig ikke så meget - så pludselig havde jeg bare et behov for at sluge en bog :o)

Ned fra hylden tog jeg Elsebeth Egholms "tre hundes nat". Den første bog, som Dicte Svendsens søn, Peter Boutrup, får lov til at optræde uden mor.
Peter Boutrup har det lidt som sin mor. Han bliver nemt blandet ind i noget, som han egentlig burde lade politiet tage sig af. Modsat Dicte kan Peter slå fra sig, selv om han helst ikke vil bruge vold. I nogle tilfælde kan han bare ikke komme uden om det.
En god fortælling om Peter, som troede han kunne lægge fortiden bag sig og starte på en frisk. En fortælling om at hjælpe andre og komme på dybt vand.
Elsebeth Egholm har igen skrevet en god og spændende bog. En bog man helst ikke ligger fra sig.

4 kommentarer:

 1. Næææ, du er med på min blogliste idag ;0)
  Så ville bare lige hilse på.
  Go resten af lørdagen ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med Elsebeth Egholm, må se at få hende på e-bogslæseren snart.

  SvarSlet
 3. Jeg har hørt den på lydbog, og var også glad for den. Jeg synes, den er en god og kærkommen variation til Dicte Svendsen-bøgerne.

  SvarSlet
 4. Uhh nu glæder jeg mig endnu mere til og læse den. Jeg mangler bare 70 sider af den sidste bog om dicte (vold og magt)

  SvarSlet