torsdag den 5. januar 2012

1. bog..........

Årets første bog er læst. Efter en dejlig jul og nytår, så har jeg brug for at sætte mig i en god stol med en kop kaffe og en god bog.
Jeg var så heldig at få flere gode bøger i jule/fødselsdagsgave :o)
Den første jeg helt sikkert skulle læse var Jussi Adler-Olsen's "Journal 64", for den har jeg ventet på.
Carl Mørck, Assad og Roses for nye udfordringer. I "Journal 64" kommer de omkring personer, som er forsvundet inden for få dage. De graver i  hvad der skete med de kvinder, som blev deporteret til Sprogø. Oven i det hele for Carl Mørck & Co fingerne i en større "hvepseredde", så Carl Mørck må drømme langt efter en stille dag bag skrivbordet, hvor han gerne sidder og drømmer om Mona.

Læs den eller hør den som lydbog. Der går sikkert ikke længe inden at Carl Mørck kommer på filmlærredet. Zentropa og TV2 har indgået aftale om at filmatisere de første fire bøger. Det er jeg meget spændt på !!

2 kommentarer:

  1. åhh den vil jeg også gerne læse men de havde den ikke lige hjemme sidst jeg var på bibiloteket..Så jeg lånte og læste i stedet Anita Lillevang Trappen og Tågen... den kan også klart anbefales.. Jeg var meget meget overrasket over hvor god den var og jeg må altså snart ned og hente 2 på bib...

    SvarSlet
  2. Den har jeg til gode. Jeg har nydt de andre, så jeg skal gerne have fingre i den som lydbog.

    SvarSlet