tirsdag den 17. januar 2012

På med.............

Rengøringskonen (læs jeg) har holdt fri - næsten. Rengøringskonen nærmest nægtede at dukke op.
Men da nullermændene begyndte at hvæse og støvet på hylderne begyndte at bygge bro - ja så blev hun tvunget til at dukke op.
I går fik hun så styr på nullermændene og støv, samtidig vaskemaskinen kørte - jo jo Vaskekonen er dukket op jævnligt.
I dag skal Rengøringskonen så igang i køkkenet. ALT skal ud af skabene - ALT og så skal der overvejes hvad der kommer tilbage i skabene. Jeg tror Rengøringskonen for nok at lave, samtidig skal Vaskekonen holde gang i vaskemaskinen. Jeg tror ikke at der bliver plads til at Bageren kommer forbi, for det vil Rengøringskonen nok ikke gøre plads til. I eftermiddag kommer Nannien og hjælper drengene med lektier og hygger om dem. Mon jeg skal minde Kokken om at dukke op inden aftensmaden?

Jeg tror jeg vil sætte mig i en god stol og strikke, mens alle disse damer ordner mit hus ♥ Meeen kan det nu lad sige gøre??

3 kommentarer:

 1. Det vil da være et drømmescenarie, hvis det kunne være virkelighed.
  Min rengøringsdame aka mig selv, skal også igang i køkkenet, inkluderet udsmidning. Vi skal snart skifte vores køle/fryseskab og med et køleskab OG et fryseskab, så der er et skab der må tømmes, så der er plads til begge to.
  Dette bliver gjort med en krimi i ørene.

  God dag til dig

  SvarSlet
 2. Ih tak for et godt grin hihi. Fru Rengoering maa du godt sende over til mig naar mine haandvaerkere har forladt huset. Der ligger gipsstoev over-aaaaaaalt grrrrrrr.

  SvarSlet
 3. wauhhhh alle de koner du har til hjælp;O)

  SvarSlet