onsdag den 4. januar 2012

Ikke helt............

Nu har jeg nydt alt det jeg havde fået lavet færdig i 2011. Så jeg tog lige et kig rundt i huset for at se hvor mange ufærdige projekter jeg havde gang i ;o)
Heldigvis fandt jeg ikke så mange. Jeg har mange ting på en liste i hovedet - ting, som jeg gerne vil have lavet, men som jeg dog ikke har fået begyndt på.

Hvad fandt jeg rundt i huset?
Gittertørklædet, som jeg købte som kit på Kreativ messe. Den hedder Blomstertørklæde og er designet af Marianne Middelhede Jensen.
Det næste jeg fandt var tæppet. Mit store hækle projekt, som også blev skudt igang. Ind imellem går tæppet helt i stå og så lige pludselig så sker der noget. Dog er jeg stadig igang med første nøgle garn (en til hver farve).
Samtidig med det hæklede tæppe satte jeg gang i en trøje med læg i Alpaca. Mønsteret er Drops. Bagstykket er færdig og venstre forstyk er på pindende. Den må jeg hellere begynde at pleje lidt mere, så den ikke helt går i glemmebogen.
Så troede jeg lige at jeg kunne nå at sy en juledug i november - dumt!! Hvornår skulle der være tid til det! Derfor blev det hellere ikke til mere en hvad i ser gange 3. Dugen består af 6 twisted trekanter og jeg er igang med den ene halv del. Farverne køre den anden vej rundt på den anden halv del. Så for ikke at kludre, er de to hold adskilt.
Snart for et år siden satte jeg nåle i dette vægtæppe. For nu skulle det quiltes. Toppen syede jeg på et kursus hos Jane Quinn, Quilting in the country. Jeg tror vi skal tilbage til foråret 1998 ;o)
Mon ikke jeg skulle tage mig sammen der ♥

Det var ikke så slemt, som frygtet.
Har du også projekter liggende?

Hov - en rettelse til det ovenstående :o)
Jeg har da mere - et par quilte, som blev syet i forrige århundered, men mangler et bagstykke og så lige en trøje, som jeg startede på til manden engang i 1995. Norsk sweater med mange ender ;o) Nu kan han sikkert ikke passe den og vil helt sikkert ikke gå i den. Så fred med den :o)

5 kommentarer:

 1. Om?jeg tør slet ikke tælle dem. Men har en plan om at færdiggøre i foråret alle.ALLE.trøjen ser lækker ud .

  SvarSlet
 2. Nåe, sådan et par småting,dem har du da hurtig af vejen ;) Når man tænker på alt det du så får fra hånden så er det jo dråber i vandskålen ! Noget liggende ? nej,nej på spejderære intet absolut intet (meget lidt så da) Glæder mig til første nørklemøde i det nye år :)

  SvarSlet
 3. åhh jeg har også mange små projekter liggende... men om de bliver til noget i det nye år må vise sig...
  Dine ser nu super spændene og fine ud... Grunden til mine ikke bliver færdig er fordi jeg ikke syntes de er så pæne som jeg havde forestillet mig...

  SvarSlet
 4. JEG har absolut ingen projekter, som ligger og venter på at blive færdig.. Host host. Ikke under 20 ihvertfald ;-)
  Det er super skønne ting du har gang i, tæppet er SÅ skønt i farverne.
  Vi ses i morgen aften :-)

  SvarSlet
 5. Kære Henriette
  Det forstår jeg slet slet ikke ....
  Troede da du alllltid gjorde dine projekter færdig .... Hihi
  Go' fornøjelse med færdiggørelse ....
  Knus ;0)

  SvarSlet