onsdag den 31. oktober 2012

Pas på.....

Her kommer jeg i den nye dyt. HUSK at holde afstand - ingen ridser TAK :o)
Sidste onsdag gik jeg til Odder (10 km) og tog toget ind til Viby. Vi skulle hente den helt nye dyt inde hos Sondrup Bilcenter inde i Viby.
Bilen er en Renualt Scenic 1.5dCi 110.
Kugleskjuleren havde jeg med i tasken og den blev også sat på bordet inde hos forhandleren mens de sidste papir blev gået igennem.
Hvad denne bil ikke har! Nu kommer vi også fra en 1992 model og lige over i en 2012 model. Det er et meget stort spring.
Her er:
Aircondition, Speed control, Cruise control, auto vinduevisker, auto på lygterne, Bluetooth til telefonen, som er håndfri lige så snart jeg har sat mig ind, køler i handskerum, håndbremseren er en knap, GPS,midterkonsol m. to rum og styrring af GPS,
ekstra spejl, så kan jeg holde øje med børnene. Nu er de ikke så små længere, så det bliver nok ikke nødvendigt :o)
Føre sædet kan justeres op og ned og i lænden, der er sædevarme i forsæderne, rettet kan justeres, under 4 af sæderne er der en skuffe, rum under fødderne hos samme fire sæder,
3 enkle bagsædder, de kan klappes op enkeltvis eller tages helt ud, sæderne kan rykkes frem og tilbage, ryglændet kan også justeres.

Den er skøn at køre i. I lørdags fik den sin første lange tur. Jeg var en tur i Fredericia sammen med BirgitGitte og Helle. Inde i Messehallerne stødte Julie til os. Vi havde en hyggelig dag og hold da op hvor kan man blive træt i hovedet af alle de indtryk.
TAK tøser for en skøn dag :o)

2 kommentarer:

  1. Ekstraspejlet er også godt til større børn :) Så glemte du lige at nævne flybordene til passagerne. Skøn bil, og tak fordi vi måtte komme med på den første lange tur....

    SvarSlet
  2. Skøb bil - tillykke med den.. Ærgerligt at vi ikke fik hilst på hinanden i år på messen..:0)
    KH Iben

    SvarSlet