fredag den 18. januar 2013

bog 2....

Jussi Adler-Olsen's Afdeling Q er lige blevet stillet på hylden. Hvor jeg dog elsker hans bøger.
Her er der krimi, spænding, komplot og humor - alt sammen i en bog.

Jeg kan godt lide den gnavne Carl Mørck, som helts ikke vil lave noget, men som alligevel bliver grebet af den sag Rose præsenter ham for. Den lille mørke Assad, som bestemt ikke bryder sig om at blive kaldt for jyde og som altid kan sige et eller andet om kameler.

Det hele er med i "Marco effekten". Marco en dreng på 15 år, som bor ulovligt i Danmark. Marco ville gerne være en helt almindelig dansker, men vil hans farbror tillade det? Marco falder tilfældigt over et lig på vej væk fra sin farbror. Farbroren sætter himmel og hav i bevægelse for at finde Marco. Kan Marco holde sig skjult? Hvad sker der hvis Marco kontakter politiet?
Rose finder en efterlysningplakat, som vækker hendes opmærksomhed. Får Rose Carl med? Hvorfor forsvandt manden på plakaten? Hvorfor står der en ung dreng og holder øje med den forsvunden mands hus? Hvorfor skal afdelingen nu have hjælp fra en grønskolling af en jurastuderende?

Er du til Jussi Adler-Olsen's Afdeling Q? Så skal du få fat i denne femte bog i rækken. Den sidder lige i skabet.

4 kommentarer:

 1. En af hans boeger er lige blevet oversat til fransk, saa jeg vil kunne faa fat i den. Ellers maa jeg vente til jeg kommer hjem.

  SvarSlet
 2. Om jeg er til Afdeling Q - ja det kan jeg love dig for. Har læst dem allesammen og glæder mig til der engang kommer en ny.

  SvarSlet
 3. Har endnu ikke læst nogle af hans bøger, men er til bengæld blevet færdig med den nyeste bog af Elsebeth Egholm, og er gået i gang med Camilla Läckbergs serie - dejligt med god læsning :)

  SvarSlet
 4. Har aldrig læst noget af ham, men har til gengæld , efter 250 læste sider i " Det syvende barn" måttet kaste håndklædet i ringen.....jeg kan slet ikke blive fanget af den. Det er nok mig det er galt med , der er rigtig mange der har læst den (jeg var nr 460 i køen på biblioteket).... Så måske en krimi kunne fange fruen .

  Hilsen joan M.

  SvarSlet