onsdag den 9. januar 2013

Sådan.....

Se lige mit strikketøj er fuld af huller og snoninger.
Strikketøj er en god ting når man pludselig skal sidde et sted og vente og vente og .......

I går lige efter middag kom Manden hjem efter en lyn visit hos lægen. Jeg skulle køre ham til Horsens. Manden skulle ind på akutmodtagelsen. Vores egen læge havde nemlig ingen forklaring på mavesmerterne, som var skyld i at Manden vente tidlig hjem.
Vi har aldrig været på akutmodtagelsen, men vi fandt ud af at man skulle have en god potion tålmodighed. Heldigvis havde jeg grebet strikketøjet i farten.
Vi var i Horsens kl. ca. 13. Kl 13.30 lå Manden i en seng og var blevet gennem prikket af en sygplejeske, som ikke kunne ligge en drop. Temperatur og blodtryk blev også målt. Kl. 14.30 blev der taget blodprøver. Kl. 16 blev han flyttet ind på en anden stue. Temperatur og blodtryk blev målt igen, lidt feber. Kl. 16.30 tog jeg hjem og snakkede med drengene.
Jeg var tilbage kl. 19 og Manden havde endnu en gang fået målt temperaturen og det var steget. Først kl. 19.30 kom en læge forbi. Lægen trykkede og trykkede og spurgte om alt. Lægen sagde at han ville bestille en scanning af maven. Manden fik at vide han skulle faste. Det spørgsmål fik vi så endelig besvaret, det havde Manden ventet på siden kl. 16.
Kl. 20 kom en anden læge forbi og trykkede og trykkede og spurgte om alt, samtidig var der en sygeplejeske ved at sætte saltvand i Mandens drop - den han havde haft i arme siden kl. 13.30. 
Kl. 20.30 blev der taget flere blodprøver. Jeg tog hjem igen kl. 21. Kl. 23 havde Manden været til scanning og lægen havde været inde og snakke med Manden.
Pyha, nu kunne vi ånde lettet op. Manden skal have en gang antibiotika, der er betændelse i nogle udposninger i tarmen. Manden skulle opholde sig et par dage på syghuset, men det kan vi også leve med :o)

Det var ikke lige sådan jeg troede den dag skulle gå. Så er det godt man har lidt tidsfordriv man kan bringe med.

5 kommentarer:

 1. Nej ens dag kan hurtig ændre sig. God bedring til manden.

  Ps. super flot strikketøj du er igang med

  SvarSlet
 2. Smukt er dit strikketøj, men sikken en dum dag. Rigtig god bedring til manden. Knus

  SvarSlet
 3. God bedring med ham ...

  SvarSlet
 4. God bedring til manden.. Godt du snuppede strikketøjet med :) Skøn farve og mønster.

  SvarSlet
 5. God bedring til manden og gode tanker til dig. Det kræver sørme også en del at være pårørende. Endnu engang kommer ordene " det kræver et godt helbred at være syg" til rette.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet