fredag den 8. april 2011

Påskeæg.....................

I går mødtes vi igen i nørkleklubben. Jeg havde forslået de andre to at tage bomuld og hæklenål med. For så skulle vi hækle påskepynt.
Jeg havde skrevet Karens mønster på påskeæg og Muselbergs mønster på høns ud til dem.

Svoger havde købt to bøger med hæklede dyr og han var helt vild med at skulle igang. Så jeg forslog at vi startede med æggene, for der skulle både tages ud og ind. Det havde de ikke gjort så meget i.
Men det er ikke nemt at snakke, tælle og drikke kaffe samtidig. Så det blev ikke til mange æg - nu håber jeg bare at de har fået mod på at hækle nogle hjemme. 
Det var lidt skæg at se hvad garnet kan gøre. H's æg kommer til at ligne et gåseæg og Svogers æg bliver et L æg.

Den hæklede skål skal fyldes med æg ☺ så jeg er godt i gang.

H havde været ud hos SpecialKøbmanden i Tilst og havde set at de afholdte cupcake kursuser. Såååå nu skal H og jeg på kursus i at pynte Muffin (rolig ikke hunden).

Det bliver spændende hvad der kan komme ud af det. Jeg har set rundt omking i blogland, hvor flot cupcakes bliver pyntet. Drengene var ikke i tvivl om, om jeg skulle deltage - kaaaage!

Meget meget tidlig søndag morgen bliver Manden hentet og tager en uge til College Station, Texas, USA. Han tager afsted med 2 kollegaer. De skal se om de kan bliver klogere ☺

Desværre betyder det at jeg skal være græsenke fra tidlig søndag morgen til næste lørdag. Selv om det ikke er første gang, så er det alligevel træls at skulle undværer drømmemanden. Jeg ved ikke om det er sværere når man er hjemmegående og ind imellem har brug for det afbrud på dagen, som det giver når Manden kommer hjem. Et par dage er ok, men når det er en uge så kan det mærkes☺ 
Ikke nok med at skulle undværer ham, så bliver det næsten umuligt at snakke sammen i den uge. Texas er 7 timer bagude. Det skal planlægges godt. Så må vi "nøjes" med at sende sms og mails ♥

Positivtænkning - jeg vil bare nyde drengene og vi vil sammen glæde os til Manden kommer hjem igen efter en lærerig uge (håber jeg). Og og der er jo først søndag meget tidlig morgen han tager afsted ♥

2 kommentarer:

 1. Uha det var langt væk manden din tager..

  de der æg er jeg da helt vild med - men at læse opskriften har jeg bare ik styr på.. Så det må blive æg lavet ud af noget andet her hos mig..;0).. Men sikke dine pynter i din flotte kurv..
  Cup cake kursus? Vil du fortææle mig, hvor man kan melde sig til? det lyder bare SÅ godt..
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Iben - du kan melde dig til på specialkøbmandens side
  http://specialkoebmanden.dk/kagekurser-aarhus-74/kursus-cup-cakes-6324.html

  Vil du med? vi er med d. 2. maj

  SvarSlet