Bag to roulader og del dem til 4 lige store bunde. Jeg har bagt bundene ekstra tykke, jeg har brugt tallene i parentes.
Lagkagen er lagt sammen med tre forskellige creme.
En mokkacreme, en vaniljecreme og rabarbercreme - tryk og følg linkene ♥
Øverst ligger en blank chokoladeglasur.
Lagkagen blev lagt sammen aftenen forinden og pakket ind med marcipan dagen efter.
Så for cremene lov til at sætte sig og lagkagen bliver mere "fast".
Siderne er pakket ind i en pasta lavet af marcipan. Jeg fik lavet lidt for meget, så et lille navn blev der også til ☺
Det er ikke pænt at ligge et billede ud af så lækker en kage, når vi andre ikke kan smage!!
SvarSletMon ikke man kunne bruge opskriften til en bryllupskage...? Jeg har (desværre) lovet at hjælpe med at kreere kage til 90 pers. i juni, så jeg må vel til at samle på opskrifter:)
SvarSletLene - den var også god!
SvarSletEva - jeg tror godt du kan bruge den til bryllupskage. "Spis Bedre" viser hvordan man kan lave en bryllupskage - god arbejdslyst ☺