tirsdag den 23. marts 2010

Roulade


Bradepande 38x40cm
Tykkere bund brug tallene i parentes
3 (4) æg
90 (120) g sukker
45 (60) g mel
45 (60) g kartoffelmel
evt. ½ tsk bagepulver

Fyld:
3 dl piskefløde
5 spsk. hindbærmarmelade

Pisk æggene og sukkeret i ca. 6 min. Fold det sigtede mel i dejen - forsigtigt men grundigt.

Bred dejen ud på bagepapir. Bag rouladen ved 190° i ca. 10 min, til den er gylden.

Vend rouladen ud på et stykke bagepapir, hvor der er drysset sukker på. Tag en hårdt opvredet klud og kør det over rouladens bagepapir, indtil papiret kan trækkes af. Rul rouladen sammen og lad den stå mens fyldet laves.

Pisk fløden til en blød skum. Vend forsigtigt marmeladen i.

Rul rouladen ud og smør den med fyldet. Rul den sammen igen og stil den gerne lidt i køleskabet.


Tips: Rouladen kan også rulles sammen med bare marmelade eller en smørcreme, friske bær. Lige hvad du har lyst til, selv is er godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar