onsdag den 10. marts 2010

der bor en bager.........

Utroligt........ selv om man er sløj, træt, snottet og ikke har et sted på kroppen, som ikke gør ondt - så rejser man sig op og bager til sine børn - hvad man ikke gør for disse kære poder ;o)

I weekenden fik de brunsviger - ok, de hjalp til med at bage den, det var hyggeligt og brunsvigeren blev rigtig god. Den kan godt anbefales.


I går var der en kammerat med hjem også plejer mor at bage noget godt til eftermiddagskaffen. Det skal lige siges jeg næsten er over denne omgang influenca -jubii! Så der blev hevet nogle hindbær op af fryseren og fundet noget hvid chokolade ude under trappen.
Det vigtigste til muffins med hindbær og hvid chokolade - der gik ikke mange minutter fra alle drengene havde sat sig til bords til alle 12 muffins var væk............så jeg antager at de smagte godt :o)

Det er nu ikke kun kager, der er blevet bagt. Når man ikke køber brød, så kan bageren ikke bare være syg i flere dage uden familien bliver brød flov. Så røremaskinen har også været igang og sørget for grovbrød og rugbrød, der skal helst noget brød til pålægget. Pyt pyt, jeg kan godt lide at bage, selvom det ikke er helt så sjovt med vat og hammerslag i hovedet, men jeg slapper af med mit bageri.

I dag står der også kagebagning på skemaet - for i morgen er der skolefest for hele skolen. Så er der brug for kage til deres rullende kaffe/kage-bod og der kommer selvfølgelig en kage her fra. Det bliver til nogle kirsebærmuffins - bare for at lave noget andet end en skærekage.

1 kommentar:

  1. Der er ikke noget bedre end at bage, hos os er brunsvigeren også et hit....lun og med dejligt koldt flødeskum til...nemlig.

    SvarSlet