lørdag den 13. marts 2010

Tid til kaffe.....

Der er altid tid til en kop kaffe - især en god kop kaffe. Når vi laver kaffe sker det med frisk malede bønner. Uhmmm duften af bønnerne når de hældes op i møllen og derfra over i kaffefiltret - uhmmm det i sig selv er en nydelse.
Vores kaffemaskine består af tre dele - som det ses af billedet. Men det er ikke fordi det tager længere tid at lave kaffen. Tog lige tid i dag - 10 min fra vandet kommer over til kog til der er frisk kaffe i koppen ;o)   ikke dårligt også er kaffen både varm og dejlig.

Som regel er der noget godt til kaffen den ene dag i weekenden - det var så i dag. Da jeg i går var ude og tage noget op af fryseren, kom jeg til at se der var æblemos i fryseren.
ÆBLEMOS - guf der skulle laves æblekage!
Når jeg koger æblemos og kommer det i fryseren, er det uden sukker. Så mosen blev tøet op og kogt op med en gang sukker og en ½ vaniljestang, mums.
I dag blev den så lagt sammen med (lidt snyd) knuste makroner og til sidst flødeskum. Det var noget som kunne bruges. Der var nogle der syntes at der var for lidt..............det er da postitiv :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar