onsdag den 31. marts 2010

En dejlig pause...

Hold da op der var lige gang i køkkenet inden frokost. Det var også nødvendigt, for der var en gulerod, hvis der var blev tid og det gjorde der jo.......
Jeg har nemlig købt den nye af Camilla Läcberg "Havfruen".
Lige nu er jeg kommet til side 41 og er godt træt af at skulle på arbejde i aften. Jeg ved ikke hvordan Camilla Läcberg gør det, men hendes fortællinger fanger mig.

LÆS DEN FØR DIN NABO ;O)

Hvad lavede jeg så i køkkenet? 
Det er påske, og i morgen får vi gæster til frokost. Så der skulle lige slås dej op til grovbrød og rugbrød, de står nu i hver sin form i køleskabet og hæver til i morgen. (Rugbrødet er ikke til i morgen, det er ikke godt før i overmorgen).

Det var det sunde...........
Der skal også være noget til den søde tand. Så jeg har prøvet en ny kage, en kirsebærtærte. En forbagt bund, med udstenende kirsebær over hældt med kirsebærsaft jævnet med maizena og hakkede mandler som låg.
Desværre var der lidt for meget saft i tærten, så det rendte over. øv øv, men den ser god ud.

Ikke nok med det, så rørte jeg lige en drømmekage sammen. Det er nok den nemmeste kage jeg bager og den er god hver gang. Så er der nogle der bliver glad til eftermiddagskaffen.

1 kommentar:

  1. Velkommen i klubben siden jeg fik Camilla Læckbergs nye plot har det været en stor kamp om jeg skulle læse eller strikke(der er det jo lydbog er en smart opfindelse)men efter tre dage på biltur er det blevet til lidt af hvert....:)God påske

    SvarSlet