tirsdag den 22. november 2011

Fremad..........

Det går frem ad nu og ikke tilbage for min veninde. Veninden gennem 21 år røg på sygehuset med en hjerneblødning. På det tidspunkt havde hun alle sanser og førligheden i takt.
Efter en operation hvor blodsamlingen skulle fjernes bla. - tja så ringede manden med flere dårlige nyheder. Nu kunne hun ikke snakke og havde ikke førlighed i højre arm og ben - øv  øv. Træls og stadig ingen besøg. Veninden var træt nok og behøvede ikke besøg - det forstår jeg, men hvor ville jeg gerne være der for hende.

Søndag lige inden jeg skulle til at ringe til venindens mand, ringede han. Med dejlig overskud i stemmen, her var godt nyt. Veninden havde inden dagen var omme sagt omkring 15 ord, bevæget noget i højre ben og vidste hvad der skete omkring hende.

Alt dette har påvirket mig meget. Jeg har ikke haft hovedet med i ret mange ting den sidste uge, men nu hvor det går frem ad - så kan jeg igen strikke på de farvede handsker vi strikker på i SIFS.
Så idag når drengene kommer hjem skyder vi jule igang. Der skal pyntes og stilles nisser rundt i huset.

Pas godt på jer selv♥

4 kommentarer:

 1. Den er hård den der Henriette....livet er SÅ skrøbeligt. Det er dejligt at høre at det går den rigtige vej for din veninde og du kan tro at du ER der for hende med dine tanker...;) Vi syns bare altid at vi skal være PÅ selve stedet...Jeg føler virkelig med dig og sender dig mine passe på engle.

  Rigtig mange knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Ja.. det kan hurtig gå galt..... Godt det går fremad nu.. Pøj pøj med hende..

  Sikken en masse fine nisser...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Sikke en frygtelig besked at få. Godt, det lysner for hende. Og du får forhåbentlig masser af tid til at være der for hende.

  SvarSlet
 4. Det er dejligt at høre Henriette ! Glæder mig til vi ses torsdag til nørkleklub hos Helle. Knus Birgit

  SvarSlet