lørdag den 3. november 2012
Hyldebærsorbet
2½ dl hyldebærsaft
3 dl vand
200 g sukker
1½ pasteuriserede æggehvider
30 g flormelis
Kog sukker og vand op til en sukkerlage. Afkøl herefter sukkerlagen helt.
Bland hyldebærsaft i sukkerlagen.
Har du en ismaskine bruges den til at fryse saftmassen til den bliver grynet.
Har du ikke en ismaskine, så kom saften i fryseren og rør jævnligt i saften indtil den bliver grynet.
Pisk æggehvider stive sammen med flormelis.
Tag saften og pisk den sammen med æggehviderne.
Nu skal sorbeten fryses færdig, enten i ismaskinen eller i fryseren - men husk at rør i isen under indfrysningen i fryseren.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mums da.
SvarSletJeg har lige læst lidt tilbage, for jeg har af en eller anden grund ikke været på besøg nogen dage..... Uh, sikke en lækker bil, I har fået! Tillykke med den:)
Mmmmmmmm det lyder lækkert. Mystik sker du er ikke på min læseliste. ?..
SvarSlet