fredag den 23. november 2012

Müsli bar


40 g smør
2 dl mandler
1 dl rosiner
2 dl kokosmel
4 dl müsli
4 spsk honning (fast)

form 20 x 20 cm

Mandlerne hakkes groft og behøver ikke at blive smuttet.
Smelt smørret på en stor panden.
Rist mandlerne og rosinerne ved middel varme.
Tilsæt kokosmel og müsli og rør godt rundt i det. (større stykker bananer knækkes i stykker)
Honningen røres i til det er helt smeltet. Panden må ikke blive for varm, så kan ingredienserne blive branket.

En form på ca. 20 x 20 cm beklædes med bagepapir. Kom massen i og brug endnu et stykke bagepapir og evt. grydelapper til at presse massen helt ud til kanterne. Massen trykkes så meget sammen som muligt og stilles på køl.
Når massen er blevet kold og fast, skæres den ud i stykker med en skarp kniv.

Jeg pakker stykkerne ind i film, så er de lige til at tage med eller til at ligge ned i madpakken.
De 2 dl mandler kan erstattes af 2 dl blandede nødder.

4 kommentarer:

  1. Tusind tak - jeg havde tænkt mig og spørge til opskriften, men så langt nåede jeg så ikke ;) Kan man erstatte kokosmelet med noget?? Jeg kan nemlig ikke tåle kokos.

    SvarSlet
    Svar
    1. Du kan erstatte kokosmel med hvad du har lyst til. Flere nødder? cornflakes? mere müsli eller mindre honning.
      Prøv ♥

      Slet
  2. Tusind tak for opskriften, det må prøves.

    God weekend

    SvarSlet
  3. Tak jeg havde også tænkt mig at spørge i dag, hvis du ikke havde skrevet den af dig selv :)

    SvarSlet