lørdag den 2. marts 2013

En taske.....

Computertasken til Mellemste er færdig. Mellemste valgte hvad der skulle præge taskens låg.
Tasken er syet i Cordura, som er slidstærk polyester med en PVS coating. Den skal nok holde regnen væk fra Mellemstes værdifulde ting.
Jeg vil gerne være sikker på at mit barn kan ses i trafikken, derfor har jeg zikzakket en refleksgarn på langs lågets kant. Refleksgarn bruges i strikketøj, men med en zikzak sidder den meget fint på.
Åbner vi låget er der to store lommer, som nemt kan indeholde mus og lader. 
Flere refleksser. Jeg har syet et refleksbånd på i hver side. Så kan Mellemste ses både forfra og bagfra.
Et kik ned i tasken.
De to forreste lommer er laderen og musen (i en stribet box).
I taskens store lomme er computeren i en hard case fra Crumpler, en god beskyttelse af computeren. Bag ved hard casen er der god plads til et par skolebøger og en Ipad.
Aller bagerst er endnu en lomme, så høj at et A4-ark kan stå op.

Alle sømmene har fået en tæt zikzak med en farvet tråd. For lommernes farve er rød, det ombukket stykke ned i tasken er grøn og alle sømmene inde i tasken er blå. Bare for at give tasken lidt farve.
Bag på tasken er der ad gang til endnu en lomme. Der kan sagtens lægges et A4-ark ned. Mellemste har haft sin madpakke og drikkedunk her.
Skulderstroppen har også fået zikzakket en refleksgarn på. Inden i skulderpuden er der et stykke tyndt skum, så er en tung taske mere behaglig at gå med.
Mellemste har haft den med i skole og den er godkendt. Det er ikke hans daglige skoletaske, men en taske, der skal bruges når, der er behov for at have en computer med.

Skønt at kunne lave noget, som bliver lige efter drengens hoved ♥
Måske har i gættet at vi bor på landet, hvor der ingen cykelstier, fortov eller gadelygter er, her er reflekser et must.

5 kommentarer:

 1. For pokker Henriette du er genial, til at sy.

  SvarSlet
 2. Skøn taske du har syet til sønnen, kan godt forstå du har syet masser af refleksbånd på, det er jo vigtigt han kan ses i trafikken.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin og gennemført ;0)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fed! Fede detaljer på forsiden - og yderst praktisk med det synlige garn!!

  SvarSlet