torsdag den 21. marts 2013

Lige om lidt....

Vi har boet i vores dejlige hus siden 2000. Vi over tog et hus hvor køkken og bad kunne bruges, men resten var sat halvt i stand og skulle gøres færdig.
Mens Manden og hans far fik skik på huset, satte jeg lister på køkkenlågerne og malede dem. Året efter satte Manden en ny emhætte op og fliser på bagvæggen og nye fliser på gulvet. Nu kunne vi leve med vores køkken. For 5 år siden fik badeværelset den store overhaling og vi fik det badeværelse vi ønskede os.
Nu er det lige straks køkkenets tur. Jeg har snakket køkken i 4 år, tror jeg. Så de sidste år er køkkenet blevet diskuteret og vi ved lige præcis hvordan vores lille køkken skal indrettes.
MEN først ....... sådan er det med gamle huse og vores er fra 1800. Først skal det inderest af ydrevæggen ned, isoleres og bygges op på ny. Den lille mur (øverste billed) skal væk. Så skal der nye loftbrædder på, klinkerne skal op. Der skal trækkes rør ind, så Manden kan få et gasblus, til gengæld får jeg oven op i en passende højde. Når alt det er sket, så skal de nye køkkenskabe "bare" sættes op.
Jeg glæder mig helt vildt. Jeg er meget tålmodig når Manden går i gang med en ombygning. Bare der sker noget, så må det godt tage tid. Jeg/vi får det jo lige som vi gerne vil have det.

5 kommentarer:

 1. Uha det lyder spændende, glæder mig til at følge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du nok komme til :o)
   Det er for spændende til jeg kan lade være med at blogge om det.

   Slet
 2. Jeg bor også i et gammelt hus, det er fra ca. 1898. Da vi flyttede ind i 1985, vidste vi også, at vi skulle igang med en masse ombygning og istandsættelse. Jeg levede med det gamle køkken i 12-13 år, før jeg fik et nyt - det var stort set det sidste, der skulle gøres i huset og det er nogenlunde, som vi gerne vil have det, men nu begynder det så at trænge til maling og anden vedligeholdelse - sidste sommer fik vi f.eks. en del termoruder skiftet - ja, der er altid noget at gøre, når man bor i et gammelt hus - men det har sin charme :)
  Det bliver spændende at se dit nye køkken, det du har er ellers rigtig fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ydre kan snyde :o) og maling gør meget, elementerne er fra ca 1970 og de trænger til udskiftning.
   Det nye køkken kommer også til at ose af hygge, håber jeg.

   Slet
 3. Spændende og rigtig god fornøjelse med projektet :-)

  SvarSlet