200 g blomkål
100 g broccoli
100 g gulerødder
100 g bønner
100 g sukkerærter
100 g peberfrugt
1 løg
eddikelage:
4 dl eddike
350 g sukker
20 g sennepskorn
10 peberkorn
4 hele nelliker
7 små timian stilke (ca. 2 cm)
½ tsk atamon (pulver)
Rengør grønsagerne og skær dem i små tern. Giv dem et opkog i en saltlage (1 l vand : 1 spsk salt).
Mens grønsagerne hænger til afdrypning i et dørslag koges eddikelagen op.
Grønsagerne koges i eddikelagen i et par minutter. Atamon tilsættes og pickles fyldes på skoldede og atamon skyllede glas, der lukkes med det samme.
Pickles skal helst stå 14 dage for at få den rigtig smag.
Sikke flittig du er!!
SvarSletHar du overvejet hvad du medbringer af mad til blogtræf?
Så smid mig en mail.