onsdag den 11. september 2013

Pickles

200 g blomkål
100 g broccoli
100 g gulerødder
100 g bønner
100 g sukkerærter
100 g peberfrugt
1 løg

eddikelage:
4 dl eddike
350 g sukker
20 g sennepskorn
10 peberkorn
4 hele nelliker
7 små timian stilke (ca. 2 cm)
½ tsk atamon (pulver)

Rengør grønsagerne og skær dem i små tern. Giv dem et opkog i en saltlage (1 l vand : 1 spsk salt).
Mens grønsagerne hænger til afdrypning i et dørslag koges eddikelagen op.
Grønsagerne koges i eddikelagen i et par minutter. Atamon tilsættes og pickles fyldes på skoldede og atamon skyllede glas, der lukkes med det samme.
Pickles skal helst stå 14 dage for at få den rigtig smag.

1 kommentar:

  1. Sikke flittig du er!!
    Har du overvejet hvad du medbringer af mad til blogtræf?
    Så smid mig en mail.

    SvarSlet