torsdag den 23. januar 2014

Sy, sy.....

Jeg har fået gang i symaskinen. Der blev startet blidt ud med et par puder til Yngste. Dem må i have til gode ;o)
Nu da soveværelset er blevet frisket op, ville jeg lige sy en pude til sengen. En pude, som kan bruges når der skal læses i sengen. Bare en, for Manden kan godt ligge og læse, det kan jeg ikke. Mine øjne render i vand, så man tror det er Niagara Falls. Derfor en pude til at hæve hele kroppen :o)
Da firkanterne var blevet skåret - ja så gled tankerne over på noget andet. Noget som jeg mangler, noget som jeg gerne vil sy, noget som er et puslespil.
Det rumsterede godt og grundigt i hovedet og jeg var nød til at lade firkanterne være firkanter, for dette var noget som skulle løses.
Puslespillet er gået op. Der er tegnet, regnet og funderet. Her ↑ ligger så en god ide til mine KnitPro strikkepinde, wire m.m.
MEN ikke noget med at klippe, skære, sy eller vælge stof (er begyndt i hovedet) førend puden til soveværelset er færdig.
Underligt at puden ikke griber mere, for jeg skal bruge et mønster, som jeg aldrig har syet men gerne ville prøve. Det skulle være en lille udfordring, for firkanterne ryger ud i noget med cirkler.
Jeg må hellere få den syet.

1 kommentar:

  1. Den glaeder jeg mig til at se. Et knitprohylster ligger ogsaa og ulmer i mit baghoved. Der er bare altid lige noget der skal ordnes foerst.

    SvarSlet