21 stk.
180 g mandler
20 g kokosmel
1 tsk bagepulver
50 g mørk chokolade (callebaut chokolade 811)
1 æg M/L
50 g smør
Evt 1 tsk kanel
Hak mandlerne til mel og smelt smørret samtidigt.
Hak chokoladen i mindre stykker.
Bland kokosmel, bagepulver, chokolade og mandler sammen.
Rør ægget ud i blandningen.
Nu er smørret kølet lidt af, og kan tilsættes kagedejen.
Det hele røres godt sammen med en dejskraber.
Form ca. 21 småkager. Det er ca. en teskefuld pr. kage.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bag småkagerne ved 200° i ca. 15-17min
Flyt småkagerne over på en bagerist, hvor de kan køle af.
Hvis jeg har regnet rigtigt, indeholder en småkage (15g):
88,59 kcal, 7,72g fedt, 1,79g kulhydrater, 2,44g protein
Ingen kommentarer:
Send en kommentar