fredag den 13. august 2010

Trip around the world.....

Efter at have været langt tid under vejs er "trip around the world" blevet færdig.
Den har sin egen lille historie. Jeg har før fortalt, at jeg lærte at quilte i en lille hyggelig quiltebutik ude på landet, i nærheden af universitetsbyen Bozeman i Montana, USA. Nogle af stofferne til dette tæppe er købt i denne butik, resten er købt i andre quiltebutikker i Bozeman.
Dengang i 1998 vidste jeg, at jeg ville sy dette tæppe, så jeg købte stoffet inden vi rejste hjem igen. Jeg vidste ikke hvornår tæppet ville blive syet og havde nok ikke i min vildeste fantasi forstillet mig at der ville gå 12 år. Nu er den færdig - det vil sige jeg mangler lige at sætte en løbegang på på bagsiden, så kan tæppet komme op og hænge.
Labelen har min mand stået for (det er han ansat til). Der er sat en lille rød prik for Bozeman og en lille rød prik for Danmark. Der er godt nok blevet skrevet juni 2010 på label, men hvad betyder et par måneder fra eller til ;o)   tæppet er jo blevet færdigt.

3 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde..... hvor er det smukt.

  12 år er lang tid og du må da virkelig være stolt over det færdige resultat : )))

  SvarSlet
 2. Tak - heldigvis er det kun stoffet der har lagt i 12 år - jeg har bare ikke haft "tid" til dette tæppe før :o)

  SvarSlet
 3. Excellent post! This is something better. Your quilt rug is perfectly amazing. Keep up the good work. Thank you so much for sharing.

  SvarSlet