søndag den 15. august 2010

Værtindens "blomst"..........

I går var vi sammen med nogle venner. De havde budt på sommerhygge - først skulle vi til stranden og spille rundbold og drikke kaffe. Vi var noget spændt på om vejret ville blive godt nok. Godt nok er lig med tørvejr.

Vi var heldige, der kom ikke en dråbe og solen skinnede også ind imellem :o)

Efter turen ved stranden tog vi hjem til vennerne, som havde sørget for de første forberedelser til aftensmaden. Resten af arbejdet var delt ud på gæsterne. Vi var nogle som ikke kendte hinanden, så efter en gang rundbold og sammenarbejde med maden var vi alle blevet godt rystet sammen. En rigtig god ide - så står værtsparet heller ikke med alt arbejdet.

Men værtspar var de - så en lille "blomst" skulle de have. Billedet viser den lille "blomst" og den blev godt modtaget.
Kurven har jeg lavet af tykt filt og enderne er syet sammen med en stor metal knap. I kurven er der olivenolie, balsamico eddike, fransk nougat og små rosinpakker (lidt til børnene).

Vi havde en hyggelig aften og kunne sidde ude hele aften. Skønt, at vejret kunne vise sig fra den pæne side - bare det nu også kan holde tørt når vi om 13 dage holder fest i haven :o)

2 kommentarer:

 1. Sikken en rigtig dejlig dag/aften god ìde med forskellige avents så lærer man også hinanden at kende på en lidt anden måde.

  Vi krydser finger for godt vejr til din havefest...: )))

  En rigtig god og anvendelig "blomst" .

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig værtindegave! Jeg synes, det kan være frygtelig svært at finde på. I lørdags havde vi det værste vejr i mands minde - men I var heldige :-)

  Hav en god dag, Henriette!

  SvarSlet