mandag den 28. februar 2011

Familieforøgelse...................

Til april er det et år siden vi vores Jack Russell terrier døde.
Drengene har længe gået og drømt om en ny hund. Men det er en stor beslutning, så manden og jeg har ind imellem snakket om det - uden børn til stede.
Så i lørdags sagde vi ok, lad os få hund igen. Det skulle være snart, så hunden kunne nå at falde godt til inden sommerferien kom.
Vi gik ind på nettet og kiggede på hunde. Vi kiggede ikke efter nogen bestemt race, men var også enige om at det ikke igen skulle være en Jack Russell.
Vi var utrolig glade for vores legsyge hund, den var lille og vaks og lige efter vores hoved, men for at det ikke skal blive en anden Lady, så ville vi prøve en anden race.
Hunden skulle ikke være stor, men lille og ikke petit. Det skulle være en legesyg race, for den skulle gerne ville løbe efter en tennisbold.
Så faldt vores øjne over en Carin Terrier og vi var næsten solgt.
Når vi køre hjem på søndag, skal vi ind og kigge på en Carin Terrier hvalp. Der var lige en der havde et par stykker til salg til rimlige penge og han sagde at han syntes jeg lød som en han godt ville sælge en hvalp til.
Nu er vi spændte på om indtrykke holder når vi møder op på søndag og måske har vi så fået familieforøgelse ♥

7 kommentarer:

 1. Åhh, det er en stor beslutning.
  Håber i finder "jeres" hund på søndag. :)

  SvarSlet
 2. Tag en schnauzer - de er ikke så stædige....Søster har Cairn...uha uha, "Parkbetjenten" også kaldet. Uanset - held og lykke med den, en hund præger man jo også selv!

  SvarSlet
 3. Det lyder vel nok spænende, Henriette - jeg glæder mig meget til at se billeder :-)

  SvarSlet
 4. Spændende.... vi har 2 golden retrivere som vi elsker overalt på jorden ... men "hader" at der er hår overalt.... så få en hund uden hår ;0)
  Vi lod for første og eneste, for snart 3 år siden vores søde hund få hvalpe. Det var en super skøn oplevelse, men ekstrem hårdt da vi skulle finde nye hjem til dem... vi havde på forhånd bestemt os for at beholde en og det har vi bestemt ikke fortrudt.. at have 2 er bestemt godt for dem også ;0)

  SvarSlet
 5. åh hvor ser den sød ud.... pøj pøj på søndag
  kh♥

  SvarSlet
 6. Hvor spændende det glæder jeg mig til at se/høre om på søndag.

  Billedet af den lille uldtot er jo skønt !!

  Kh Jane

  SvarSlet
 7. Jamen nu hvor vi har sluppet racen ud af posen, er der flere og flere som råder os fra den race. Så måske skulle vi bare blive ved det vi kender en Jack Russell - vi får se ♥

  SvarSlet