lørdag den 12. februar 2011

Knap........

Vi har været på skjortejagt. De tre drenge skulle have en ny skjorte, som de skal have på til deres bedstemors 60 års fødselsdag.
Det er ikke nemt, når nu de ikke er interesseret i en skjorte - ja ja de kunne komme i noget andet. Men jeg ville godt at de for engang skyld kom i noget som ikke var en T-shirt eller ligende.
Yngste var nem, for han ville egentlig gerne have skjorte og slips på ↓
Ældste var med på ideen om en skjorte og prøvede også på at finde noget. Til sidst fandt vi denne skjorte ↓ og et par pæne bukser. Bukserne skal lægges op, og hvorfor selv gøre det - når forretningen så gerne vil ☺
Mellemste var noget vanskeligere. Han skulle ikke have en skjorte og slips på. Hm, han fik lov til at gå og mene det, mens vi fandt de andres skjorter.
Så skulle skjorten være mange farver men ikke tern. Så skulle den være sort uden lomme.  Det skulle da være mulig at finde - men vi kunne ikke finde en i den størrelse.
I stedet fandt vi denne hvide skjorte ↓ og så foreslog vi at alle knapperne blev skiftet ud med forskellige farvede knapper og med en eller flere farvede syninger op af skjorten - så ville han godt.
Pyyyy - tænkte jeg. MEN nu skal jeg have fundet 5-11 forskellige farvede knapper på 12 mm - nogen forslag til hvor jeg kan finde dem

2 kommentarer:

  1. Et stort step paa vejen er at de har indvilliget i at gaa med skjorte. Knapper, tja har I ikke en lokal "naal og traad"?????

    SvarSlet
  2. Det kan da godt nok være lidt vanskeligt med de unge mænd ;););)
    Knapper...hvad med at prøve genbrug...

    Knus og kram herfra

    SvarSlet