lørdag den 26. maj 2012
Muldvarpeskud
Sveskegrød:
250 g svesker u. sten
½ l vand
½ dl sukker
evt. 2 spsk kartofflemel
Rugbrødsrasp:
150 g rugbrød
100 g sukker
50 g smør
¼ dl fløde
lidt mørk chokolade
Sveskegrød: Del sveskerne i mindre stykker og kog dem møre i vandet. Tilsæt sukker. Ønskes en jævn grød, så giv grøden en tur med stavblenderen. Rør kartoffelmel ud i lidt vand og jævn grøden.
Stil til afkøling.
Rugbrødsrasp: Riv rugbrødet eller kør det gennem minihakkeren. Smelt smørret på panden. Bland sukker og rugbrød sammen. Rist blandingen i smørret til det er sprød.
Stil til afkøling.
Hæld sveskemosen i en skål og drys rugbrødsrasp jævnt over mosen. Pisk fløden til en blød skum og top det på rugbrødsraspen. Riv lidt chokolade over flødeskummet og muldvarpeskudet er klar til servering.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uh, jeg elsker svesker! Den version ser "ikke så ringe" ud.
SvarSletJeg synes du ikke, jeg kan få dem til at ligne rigtige muldvarpeskud fra muldvarpe :-) De ligner nærmere skud fra mosegrise.
SvarSlet