350 g solbær
280 g sukker
5 dl vodka
Læg solbærene i et glas. Hæld sukker og vodka over.
Glasset skal opbevares mørkt.
Ryst glasset forsigtigt hver dag indtil sukkeret er opløst.
Efter 2 uger sies solbærerne fra gennem et kaffefilter og likøren er lige til at drikke.
Det lyder rigtig lækkert ;-)
SvarSletDet må da prøves,jeg har prøvet at lave hyldeblomstsnaps.
God dag
Mums, jeg har lige filtreret min solbærlikør, og naturligvis prøvesmagt. Nøj den er go, tak for super opskrift. Næste år bliver det 5 L likør og 1/2 L marmelade ;)
SvarSletSidder her og er snot forkølet og ville ønske jeg havde en flaske solbærlikør. Tror sandelig jeg skal handle ind til sådan noget medicin i morgen.
SvarSletOg så gør min mand mig lige nøgternt opmærksom på at der jo går 2 uger inden jeg kan drikke det. Så må vi da bare håbe jeg stadig er forkølet ha ha ha
SvarSlet