mandag den 4. juli 2011

Camp..............

I fredags drog vi på campingtur. Vi skulle afsted sammen med et hold venner. Hvert år tager vi på en weekend-tur sammen. Telt og udstyr bliver tjekket, så ved vi at det hele er klar til ferien.
Når jeg pakker kan jeg gøre det med hovedet under armen, for jeg har denne liste liggende på pc'eren - smart! så er det bare krydse af når tingene er fundet ☺
Vejret var ikke lige det vi havde bestilt, men dog tørt fredag - lidt trist så det ud. Vi havde valgt campingpladsen, fordi den lå helt ned til vandet. Det fik vi nu ikke brug for.
Hvor er vi så taget hen???

Lørdagmorgen vågnede vi op til regn - jubii.
Morgenmaden blev serveret i vores telt. Det er rimlig stor, med plads til bord og otte mand omkring ☺
Med lidt kode snak mellem vi to mødre - blev det besluttet at vi skulle indendøres og det er var tættest på var????
 
  
Efter frokost sammen med fiskene, var det holdt op med at regne. Ud i bilerne igen og ud i det blå.
Her står der et fyrtårn, det står på Jyllands østligset punkt.
Bag efter var vi ude ved dette fantastiske syn. Drengene havde taget murhammeren med, hvis nu de skulle finde en forstening - de fandt desværre ikke nogle, men der var flot og solen komme frem!
Efter lidt kørende på Margueritruten kom vi til et ishus og alle fik en dejlig stor is ☺

Vi blev ikke skyllet væk lørdag aften, men sikke et regnvejr. På tidspunkter kunne vi ikke snakke sammen i teltet, for sådan larmede det. Hyggeligt, spændende og lidt utrygt (syntes børnene).

Søndag morgen var vejret skøønt! Vi kunne sidde ude og spise morgenmad og teltene kunne blive ordentlig tørrer inde vi pakkede dem sammen.
Ikke langt fra campingpladsen var der stendysser. Dem skulle vi da se.
Efter en tur på stendysserne og frokost sagde vi tak for denne weekend og vi drog hver til sit.

Vi ville lige nyde det dejlige vejr og at vi ikke skulle hjem til noget. Derfor lage bilen sig forbi endnu en serværdighed. En ruin på en lille ø.
 
 
 Udsigt til fastlandet.
Yngste fangede ham her.

Da vi endelig kom hjem, var alle mand trætte. Det bliver man gerne efter en god weekend fuld af oplevelser. Vi har sovet i telt, oplevet lidt af hvert fra vejr-guderne, set fisk, hajer, klinter, det østligste punkt af Jylland, stendysser og en ruin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar