onsdag den 6. juli 2011

Solbærlikør

350 g solbær
280 g sukker
5 dl vodka

Læg solbærene i et glas. Hæld sukker og vodka over.
Glasset skal opbevares mørkt.
Ryst glasset forsigtigt hver dag indtil sukkeret er opløst.
Efter 2 uger sies solbærerne fra gennem et kaffefilter og likøren er lige til at drikke.

5 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig lækkert ;-)
    Det må da prøves,jeg har prøvet at lave hyldeblomstsnaps.
    God dag

    SvarSlet
  2. Godaften

    Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

    Mange knuser fra Dytbat/Lise

    SvarSlet
  3. Mums, jeg har lige filtreret min solbærlikør, og naturligvis prøvesmagt. Nøj den er go, tak for super opskrift. Næste år bliver det 5 L likør og 1/2 L marmelade ;)

    SvarSlet
  4. Sidder her og er snot forkølet og ville ønske jeg havde en flaske solbærlikør. Tror sandelig jeg skal handle ind til sådan noget medicin i morgen.

    SvarSlet
  5. Og så gør min mand mig lige nøgternt opmærksom på at der jo går 2 uger inden jeg kan drikke det. Så må vi da bare håbe jeg stadig er forkølet ha ha ha

    SvarSlet