torsdag den 8. september 2011

Opsat...................

Jeg har en kageopsats stående fremme. Den bliver brugt til lidt af hvert. I en periode var den fyldt med frugt - andre tidspunkter er der kager, men så har vi gæster ;o)
Lige nu ligger der hjerter, firkanter, garn, hæklenål og en saks.
Opsatsen er blevet til min "jeg sætter mig lige her ved det runde bord og hækler lidt"
Her er de firkanter jeg foreløbigt har hæklet til Ting og Tanker's give away. Følg linket og se de firkanter Lene har fået ind med posten. Slumretæppet bliver bare så smukt. Bare Lene får mange firkanter, så tæppet bliver stort.
I kan nå at være med endnu - Lene skal bare have firkanterne d. 24. september. Tænk, så vil hun sidde og sy alle firkanterne sammen og sende tæppet til den heldige. Det er bare så godt!
Yoga.
Jeg skulle til den første lektion i går formiddags. Pludselig fik jeg travlt, for jeg skulle være der kl. 9 og jeg ville cykle de 3 km.
Ud på cyklen kom jeg og hvad sket der så, da jeg havde cyklet et par meter. Jo, jo, det begyndte at regne. Så der kom jeg i regn og modvind - hurra - jeg gjorde det - jeg cyklede de 3 km.
Yoga - den første lektion (1,5 time). Vi startede med en afspændingsøvelse og hold da op - mine tanker havde det svært med at fokusere. Tankerne var alle andre steder end hvor de skulle være.
Næste efter lavede vi nogle øvelser - gør .......... når du ånder ud og ......... når du ånder ind - ovs. Pludselig blev kroppen helt varm - ikke svedig, men varm.
Lektionen sluttede af med afspænding og denne gang var tankerne hvor de skulle være - så der er håb.

Da jeg skulle ud til cyklen bagefter var jeg ikke sikker på at musklerne i mine lår ville som jeg ville. De var helt afslappet ☺Det var godt der var 3 km medvind og ned ad bakke hjem.

Det var en rigtig god oplevelse og jeg glæder mig til næste onsdag - for jeg har besluttet mig at hoppe på holdet. Jeg har endda lokket H med fra nørkleklubben. H ville også bare lige prøve, men hun kommer da også næste onsdag. 
De næste 11 onsdage hedder det Yoga ♥

Har i tænkt på at når man ånder ud, så holder man en lille pause inden man ånder ind igen??
Prøv at lægge mærke til det ♥
I aften starte nørkleklubben en ny sæson. Svorger og H kommer ud til mig og så skyder vi sæsonen igang. I år bliver det hver anden uge vi sætter hinanden i stævne. Vi syntes det blev til for meget med at mødes hver uge. Det skal også blive helt rart, for nu har vi holdt sommerferie siden maj.
Vi har en udflugt vi skal på her i efteråret - vi skal da til Kreativedage i Fredericia 28-30 oktober. Det bliver spændende og det glæder jeg mig til.

Men hvad skal de have til aftenskaffe??
Tro det eller ej - jeg er helt tom. Men et eller andet skal vi nu have.


4 kommentarer:

 1. sikke effektiv du har været med firkanter... :o) jeg skal også se at have lavet mine færdige... men så kommer der lige et eller andet, som jeg lige må prøve ... men de skal nu nok blive færdige...

  Jeg kommer også til kreativedage i Fredericia... enten den 28. eller 30... så måske vi ses...

  God dag... :o)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Sikke vi alle motionerer, dejlig med bevægelse..
  Håber ikke du lettede fra gulvet og derefter fløj hjem på cyklen..:o)
  Skønt med nørkleklubber, min er igang igen i uge 39. Glæder mig..
  Smuk dekoreret opsats..
  God Torsdag / RikkeBo

  SvarSlet
 3. Det lyder herligt med det yoga.
  Hvad med en gang nybagte boller????

  SvarSlet
 4. Hej Henriette, jeg glæder mig til modtage alle dine flotte firkanter :-)
  Lene

  SvarSlet