søndag den 30. oktober 2011

Dejlig dag..............

I går var en dejlig dag. Jeg var sammen med to dejlige tøser ♥ Vi tog til messe i Fredericia.
Jeg startede bilen kl. 8.20 og kørte ind for at hente Gitte. Vi var ikke kommet langt inden et lyn slog ned i mig   BILLETTERNE      jeg havde glemt billeterne, som jeg havde købt til os alle tre gennem billetnet. øv øv, nå heldigvis ikke den større omvej ud til Birgit. Hjem efter billetterne også afsted ud og hente Birgit.
Birgit havde lavet turbånd til os :o)  så vi kunne finde hinanden igen, som om..........  ☺
Sikken en tur - det er lang tid siden jeg har grinet så meget. Mundtøjet står ikke stille på nogle af os, men men vi snakker dog ikke i munden på hinanden ;o)
Vi kom til Kreativ Messe i Fredericia sammen med maaaange andre kreative interesserede (mest kvinder).
Under vejs var jeg kommet i tanke om at jeg også havde glemt kameraret og de messeplan jeg havde skrevet ud - heldigvis havde jeg ikke glemt det gode humør og dankortet ♥
Lidt nyt til mit juleprojekt, som jeg skal have gang i. Jeg opdagede nemlig at jeg ikke havde så mange grønne julestoffer.
 
Lidt lilla fik jeg også. Jeg skal strikke et gitter tørklæde med blomster designet af Marianne Middelhede Jensen. Den glæder mig til at få startet på - den bliver bare skøn!

Messen var en skøn oplevelse. Vi tre tøser var alle udstyret med et blogskilt, som vi hentede ved Karen Klarbæks Verden stand - nøj der der blev kigget.
Efter vi havde været ud og spise Gittes dejlige kyllingetærte, drikke Birthes mands dejlige rabarbervin og spist noget af mit græskarbrød (billed har jeg ikke, men måske de to skønne piger har) var vi klar til runde 2.

Vi var knap kommet ind inden vi rendt ind i to andre blogger, Moccapigen og Strikketante og vi rendt så ind i dem 3-4 gange mere :o)
ups, vi rendte også ind i Vidunderlige Univers, håber ikke der er flere jeg har svedt ud mellem alle indtrykkene ♥ Det er altid dejligt at møde andre blogger ♥♥


Der var meget garn vi kunne røre ved og dejlige strik vi kunne følge på.
Der var mange stoffer vi kunne køre hånden over og meget udstyr vi kunne drømme om.
Der var mange indtryk som stadig bundfælder sig.

Skønne piger tusind tak for en dejlig dag♥ dejligt at vi kunne følges ad ♥
♥ Jeg elsker blogland ♥

6 kommentarer:

 1. Er da slet ikk' misundelig....jo lidt - sikke en dejlig dag!

  SvarSlet
 2. Hej Henriette.. ja i har da virkelig været på turne.. En skøn dag.. Sjovt lige at hilse på dig og flet..... En hurtig hilsen.. ha ha..
  See you in here..
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Fik desværre ikke set jer :o) Men nu var der også 2 mio kreative damer samlet på et sted !!!

  SvarSlet
 4. Iben - dig mødte vi jo også - det køre stadig rundt i hovedet på mig ☺

  SvarSlet
 5. Ha ha.. tak for din hilsen.. Kan godt forstå det med dit hoved..er også total træt - jeg har endnu ikke fået fordøjet det hele.. jeg har slet ik kunne rumme at få lavet et indlæg.. utroligt..
  men det har du .. hvor var i heldige med den bog.. Kiggede på den, men jeg blev nærig ha ha..:0)KH Iben

  SvarSlet
 6. Nå benene ned og hovedet op. jeg ved ikke med dig, men søndag her været lidt tung her ti hi. Tak for liftet og en rigtig dejlig tur med jer tøser. Lige nu fotryder jeg at jeg ikke hoppede på det fede tørklæde også !!

  SvarSlet