mandag den 3. oktober 2011

læst..............Har i læst nogle bøger af Maeve Binchy?
Jeg har læst mange af hendes bøger. Maeve Binchy fortæller om daglig dagen, om mennesker og om Ireland.
Maeve Binchy har en god måde at fortælle på. Læseren kommer til at kende og holde af de forskellige personer Maeve Binchy beskriver.
Måske i har set filmen "Tara Road"?
Den er lavet over Maeve Binchy's bog, "Tara Road". Læs bogen den er bedre ;o)

Det er længe siden jeg sidst har læst en af Maeve Binchy's bøger. Men en aften, hvor Manden ikke var hjemme, satte jeg "Tara Road" i dvd'en og fik lyst til at læse noget andet end krimi.
Bagefter filmen fandt jeg så "Den italienske klasse" og gik i seng. Det er ren hygge.

"Den italienske klasse" handler om en irisk kvinde, som vender tilbage til Irland efter 26 år i Italien. Kort tid efter sin hjemkomst underviser hun på et aftenskolehold i italiensk.
"Den italienske klasse" handler om en kvinde, som arbejder i et supermarked om dagen og hjælper sin lillesøster om aften med lektier. Hun søger også for at lillesøsteren for mere i hverdagen end hun selv gjorde.
"Den italienske klasse" handler om en tilbage stående mand, som har fået en invitation til Italien og derfor gerne vil lære italiensk. Han arbejder på et hotel, som ejes af hans nevø.
"Den italienske klasse" handler om en latin lærer, som regner med at blive rektor. Latin lærerens kone og døtre lever deres eget liv.
"Den italienske klasse" handler om bankassistenten, som gerne vil lære et sprog og blive ansat i et andet land.
"Den italienske klasse" handler om den rige kvinde, som hun er ensom.
"Den italienske klasse" handler om den unge fyr, som er ude i noget kriminelt, men gerne vil ud af det.
Der er mange flere skæbner beskrevet i bogen og langsomt gennem bogen flettets skæberne sammen

1 kommentar:

  1. Hold op hvor har du haft fart paa. Jeg er da gaaet glip af en hel del indlaeg. Og saa har du ovenikoebet tid til laesning. Godt gaaet. Min laeseperiode er mest om sommeren naar jeg foelger pigerne til den udendoers pool.

    SvarSlet