mandag den 30. april 2012

Monday monday.........

Sikke en uge der lige er afsluttet ♥
Det hele har stået i Ældstes fødselsdag. Han blev jo 18 i tirsdags og blev fjeret en smule der.
Ældste havde inviteret gæster til lørdag aften. Der kom to hold bedsteforældre, to farbrøder med påhæng, en morbroder m. kone og to børn, 3 hold af vores venner m. 2 børn og 3 teen. Så huset blev fyldt op.

Men inden - ja - så skulle der lige bages nogle småkager (to slags), bages en stor toscatærte, 5 ostekager, 8 flute og en omgang morgenboller så der var nemt morgenmad søndagmorgen (nogen skulle overnatte). Desværre glemte jeg at tage billeder og alt er næsten spist. Der er kun nogle lakridssmåkager tilbage - men der var også mange.
Oven i alt dette begyndte min krop at skælde ud. Det var som om den ville til at få influenza - det havde jeg bare ikke tid til.
Næ, der kom gæster lørdag kl. 17 og huset skulle have en overhaling, stuen skulle ryddes for at få plads til 28 pers.

Lørdag d. 28, jamen der var der også Iforms Kvindeløb. Jep, og jeg var med sammen med svigerinden. Vi skulle løbe 10km. Vejret var ok, at løbe i; men at skulle stå i kø for at aflever sin taske også hente tasken igen efter løbet var nok ikke lige hvad mit helbred havde brug for. Vi stod nok i 15-20min for at aflevere og 30min for at hente - kolde efter et løb.

Det hele var lidt presset. Gæster kl.17 og løb kl 14.25 - jaaaa, inden vi var hjemme var stort set alle gæsterne kommet :o)  Men manden og ældste skulle jo stå for maden og min bror vaske løbende op. Er der noget manden kan, så er det at lave noget pokkeres godt mad! Jeg var helt roligt hvad det angik.
I dag skal jeg:
tænde op i pejsen
sidde i sofaen med tæppet
hækle et hjerte
læse i "Washington dekretet"
drikke lidt kaffe
og ellers pleje mig selv

for nu har jeg tid til at give efter for min krop. Nu skal den få hvile og ro. Nu tager jeg en sygedag og det har jeg meldt til chefen.

3 kommentarer:

 1. Godt du har en god og forstående chef ;). Må du hygge dig og pleje din krop ovenpå strabadserne. Og tillykke med sønnemand endnu engang !

  SvarSlet
 2. Ja det kan man vist kalde en hektisk week-end. Tillykke med knaegten.

  SvarSlet
 3. Tillykke med sønnen nok engang, det lyder til at være en god ide at du lytter til din krop i dag:-) Håber du må blive frisk hurtigt.
  Hmmmmmmmmm jeg kan stadig smage de skønne lakridssmåkager:-)

  SvarSlet