tirsdag den 22. juni 2010

Dejlig tur.............

Vejret var bare perfekt. Der var dejligt lunt, solen var mere fremme end bag ved skyerne og så var der vindstille.
Der var 12, der havde meldt sig til denne aften. 
Vi fik stille og roligt hver en kajak, fik vidst hvordan man kommer ned i sådan en. Det er faktisk nemt :o) Selv om kajakken er ude i vandet (lavt).
Turvejlederen var Ole fra Odder Museum.
billedet har jeg lånt her
Vi sejlede ud en times tid og komme til dette sted. (øverste billed) Vi havde mad og drikke med bagerst i kajakken.
Mens Ole fortalte om Norsminde fjord, spiste vi vores medbragte. Det var ret interessant hvad Ole fortalte, han kunne nogle gode skrøner om området.
billedet har jeg lånt her
Her er Ole i hans kajak, han peger og fortæller ved et par stop på vejen ud. Vejen tilbage til Norsminde gør vi uden stop. 

Jeg stoppede nu mange gange, for naturen var bare skøn. Fjorden var spejlblank da vi startede - flot. 
Hold da op hvor jeg ville gerne have haft kameraet med, men det turde jeg ikke. Sæt jeg væltede.

Det var meget trygt at sejle kajak på Norsminde fjord, for der er ikke ret dybt. Jeg tror ikke vi var et sted hvor der var over en meter dybt.

Skøn aften - at sidde der ude på fjorden - der er helt stille - kun fuglene og der var mange forskellige - solen, som glitrede i vandet - skønt :o)

Tak til min veninde for at tage mig med. 
Odder museum har flere ture løbende gennem sommeren i kajak på Horsens fjord, start ved Alrø. Hvis i har muligheden - så grib den bare engang. Det er en skøn måde at opleve naturen på.

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantastisk oplevelse - sådan noget kunne jeg godt tænke mig at prøve. Jeg har tit set folk sejle i kajak og tænkt, at det må være dejligt at være ude på en sø om aftenen. Og du væltede slet ikke? Jeg forestiller mig, at det er svært at holde balancen.

  SvarSlet
 2. Det lyder da ret fantastisk. Hvis jeg havde garanti mod at vælte, ville jeg egentlig godt prøve...;)

  SvarSlet
 3. Det er fantastisk og ikke farligt. De kajakker vi brugte var meget fladbundet, dem kan man næsten ikke vælte i - kun hvis man virkelig vil.
  Ved de er er flade i bunden, gør det meget let at holde balancen. Jeg havde også mine tvivl, men de blev gjort til skamme.

  SvarSlet