2 æg
150 g rørsukker
korn af 1 stang vanilje
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
2 spsk. rapsolie
200 g creme fraiche
500 g hvedemel
Dejen røres sammen og æltes igennem på et melet bord. Herefter trilles små kugler, som lægges på en bageplade med bagepapir. Kuglerne bages i 10 min ved 225°.
Når kuglerne er blevet så kolde at man kan røre dem, skæres de over og lægges igen på bagepladen med skærefladen opad.
Kammerjunkerne skal nu eftertørre i ovnen i 15 min ved 150°.
Afkøl dem på en riste.
Opbevar kammerjunkerne i en tætsluttende dåse.
Tips: Jeg har brugt græsk yoghurt 2% til junkerne på billedet. Skal det være ekstra fedt fattigt, kan fromage fraiche bruges.
På billedet er der bage dobbelt potion.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar