fredag den 11. juni 2010

"Kvinden i buret"Jeg har hørt meget om Jussi Adler-Olsen. Til sidst tænkte jeg, at nu måtte jeg prøve at læse noget af ham. Hans bøger på biblioteket var altid udlånt, hmmm. Da jeg så faldt over hans første bog "kvinden i buret" i Kvickly til en pæn pris, slog jeg til.
Det har jeg ikke fortrudt. Bogen var spændende. Jeg kan godt lide et godt plot og man følger mere end en person.

Bogen handler om en folketingspolitiker der forsvinder sporløst og efter fem år bliver det politisk bestemt at der skal laves en særlig afdeling for "sager under særlig bevågenhed", den politiker der for det trumfet igennem er Piv Vestergård fra Danmarkspartiet. Carl Mørck bliver "forfremmet" og skal stå for den nye afdeling, Q. Carl Mørck har sine egne problemer at slås med.
Den første sag Carl Mørck tager fat på er sagen om folketingspolitikeren Merete Lynggaard, som bare forsvandt på en færge på tur med sin bror.

Jeg syntes den var en god bog. Jeg vil prøve at få fat i "fasandræberne" og læse den. Derefter er kan jeg måske bedre sige om det er en forfatter jeg bare må holde øje med.

5 kommentarer:

 1. Jeg har Fasandræberne, du må købe den til 40 kr - helt ny - kun læst en gang! Og den er god!!

  SvarSlet
 2. Det er en forfatter, jeg har til gode. I øjeblikket står den kun på faglitteratur, men lige om lidt.......

  SvarSlet
 3. Jeg læser ikke mange krimier i øjeblikket, men husbond har netop den, du har læst, og også et par af Jo Næsbø - han var endnu mere begejstret for Næsbø :-)

  SvarSlet
 4. pt. er jeg også mere til Nesbø, Läckberg og Egeholm. Men han får en chance til :o)

  SvarSlet
 5. Lavendel, jeg tror jeg låner den på biblioteket, men tak for tilbudet.

  SvarSlet