En potion linsedej, se her
Fyld:
50 g flormelis
1/4 tsk hjortetaksalt
125 g marcipan
1 æggehvide
Bland flormelis og hjortetaksalt og ælt det sammen med marcipanen. Når det er æltet helt sammen tilsættes æggehviden.
Smør linseformene med smør. Rul dejen ud, ca. 3 mm. Udstik runde plader, diameteren skal være den samme om linseformene.
Læg stykkerne i linseformene og kom en god teske fyld i hver.
Skær resten af dejen i smalle strimler og læg det over, som gitter.
Linserne bages ved 200° i 15 min.
Lad linserne køle helt af inden de fjernes fra formen, de er skrøbelige.
Tip: Jeg brugte min muffins-form og beklædte hvert rum med en dej cirkel på 8cm. Smelt evt. smørret, så er formene nemmere at smøre.
Uhm, det lyder vel nok lækkert - også dine linser herunder! Tak for dejlig inspiration, Henriette :-)
SvarSletMums det ser lækkert ud!
SvarSlet