tirsdag den 12. oktober 2010

Fødselsdag............

Tillykke til manden
40 år
Hip hip hurra og tillykke

I dag kommer til at stå i kage-bage-tegn. Jeg var oppe kl. 5:30 så manden kunne få ny bagte boller og ny bagt brunsviger med til kl. 6:30.
Det kunne lades sig gøre, fordi jeg havde slået dej op til boller og ladet dejen hæve natten over i køleskabet. Brunsvigeren satte jeg også ind i køleskabet efter at remoncen var kommet på dejen, så stod den der, indtil jeg tændte for ovnen i morges. En halv potion brunsviger svare til en lille bradepande (ca. 25X40).

Godt det ikke var mig der skulle køre på arbejde med bilen duftene af nye boller og brunsviger. Bollerne var helt nye, de kom direkte fra ovnen og over i en stoftpose også ud i bilen. I en anden pose var der øko-smør, hjemmelavet rabarberkompot og rosengele.

I aften kommer de mandlige naboer/venner/familie forbi til en kop øl. 
Oplagt til lidt kagebagning. Så i går lavede jeg dej til linser og medaljer. De skal bages og pyntes i løbet af i dag. Manden elsker kage, især hvis det består af smør og fløde.
Til aften får han dejlig ossobuco, det smager bare skønt :o)

Dagen står ikke bare i kage-bage-tegn, men i mandens tegn.
God tirsdag :o)

3 kommentarer:

 1. Uha så forkælet din mand er..... håber at han værdsætter sin dygtige kone.

  Et stort Tillykke med ham og god dag til jer begge.

  SvarSlet
 2. Det gør han - og han føler sig virkelig priviligeret - hilsen manden

  SvarSlet
 3. Hjerteligt tillykke med husbonden. Lyder som nogle laekre kager. Jeres hus ser ud til at vaere et godt sted at holde foedselsdag hihi.

  SvarSlet