onsdag den 17. november 2010

Dyr giv-det-videre..............

Strikkoman startede en giv-det-videre, som slutter 1. december. Hvis man ville deltage kunne man strikke et kuvøse-tæppe, hækle et vugge-tæppe og strikke nogle nissehuer. 
Jeg måtte bare deltage - bare tanken om den lille stump som skulle have et tæppe på.
Jeg husker tydeligt min venindes tvillinger (12 år siden) de var så bitte små. Der blev strikket små djævlehuer, men de var ikke små nok - utrolig når man ser på de to piger i dag.
Tæpperne og huerne skulle fotograferes med et dyr. Men jeg ville ikke lige hive tæpperne med ned i hønsehuset - så jeg fandt min første bamse frem.
Håber der er dyr nok i ham ;o)
Jeg har strikket to kuvøse-tæpper og en enkelt lille nissehue.
Det hele blev færdig i oktober, med lige undtagelsen af kvast og snor - det kunne jeg altid gøre - der var jo god tid.........Nu er der kun 14 dag til 1. december og det skal jo med post danmark, så jeg må hellere få det sendt.
Så her til morgen har jeg fået sat kvast og bindebånd i nissehuen.
Glæder mig over at tæpperne skal varme nogle små kroppe :o)

4 kommentarer:

 1. Det er en fin give-away, som jeg også deltager i. Det er nemlig sådan en dejlig tanke, at det man laver, skal varme bittesmå børn

  SvarSlet
 2. Jo, bamse kan nok gaa for et dyr hihi. Laekre taepper du har faaet lavet, og den lille nissehue er kaer. Fin give-away, og en dejlig maade at hjaelpe andre paa. Bravo.

  SvarSlet
 3. Bamser er vel også dyr?
  Søde tæpper og hue!

  SvarSlet
 4. Nå ja. Jeg tror nu nok de er taknemmelige for de manglende høns. SELV OM tæpperne skal vaskes!

  SvarSlet