lørdag den 6. november 2010

Dyt dyt....................

En dyr tur til Århus.
Vi har købt ekstra bil i dag - ikke en Il tempo gigante - men ligende.

Efter manden fik et dejligt arbejde en times kørsel hjemmefra - har vi indset at vi hellere måtte skaffe os en bil mere. Men hvilken? Den skal køre langt på literen!

Manden kiggede og jeg regnede - han fandt frem til at det skulle være Citroen C3 også regnede jeg igen. Ok, sagde jeg, for vi kan spar lidt penge, hvis du køber dig en C3.
Med en indtægt er det godt at kunne skære ned på f.eks. udgift på diesel.

Vi har kigget på mange C3'er - i Jylland og på Fyn og så skulle vi finde den i Århus, så tæt på :o)
Den blev hentet og betalt idag - dyr by tur.
Tog også en tur ind i centrum - ikke så dyr en tur :o)

Nu har vi igen to biler, så mor her er kørende men ikke i C3'er, næ nej det er fars bil. Mor har fået bussen (renault espace) der er der plads til lidt af hvert :o)

5 kommentarer:

 1. Vi har også en Renault Espace,- den kører ikke langt på literen, men til gengæld kan der proppes hvad som helst ind i den. En dejlig bil.

  Tillykke med den lille ny.

  SvarSlet
 2. Tillykke med ny bil. Taenk at du ogsaa kender "il tempo gigante". Den dukkeserie er jeg helt tosset med. Espacen, jo det er en god bus, der kan vaere lidt af hvert. Og saa er det jo lidt af en afveksling at se manden i den "lille" bil. Normalt ser man mor og unger proppet ind i en lille bil mens farmand koerer helt alene i et kaempe dollargrin. Godt gaaet.

  SvarSlet
 3. Tillykke med den nye bil, mon ikke du kan få lov til at låne når manden ikke skal bruge den :-)

  SvarSlet
 4. Oh jo jeg kender il tempo gigante og ludvig og sofus. Vi har den på DVD :o) og skal se den i aften - "træk mig nu baglænds ind i fuglehuset"

  SvarSlet
 5. Tillykke med den nye bil, dejligt for dig at du nu har fået din egen automobil.....:-)

  SvarSlet