onsdag den 12. september 2012

Lad mig se......

Hvad nørkler jeg med lige nu. Altså ikke lige lige nu, men når jeg sætter mig ned og nørkler :o)
I torsdags i nørkleklubben broderede vi. Det er noget som kunne gribe om sig. Jeg havde forberedt en tekst, som skulle broderes på et viskestykke i hør. Hvad sker der så?? Jeg husker brodergarn, hørstykkerne, saks, nål og det gode humør - hvad jeg lige glemmer er teksten.
På det lille stykke hør, slår jeg et par streger og ud kommer disse skæve fuglehuse og en lille fugl. Fuglen mangler lige lidt orange til næb.
Nu skal det så bare lige bruges til noget..............og det går jeg så og tænker over, mens jeg......
Kaffen nydes med et par omgange til denne lampeskærm. Jeg er spændt på om resultatet bliver tilfredsstillende. Ellers kan garnet da heldigvis bruges til noget andet ;o) 
Nyt på strømpepindene er et par stribet futter. Jeg strikker i dobbelt viking garn på en pind 8. Her skrider arbejdet frem. Men tiden for futter kommer også snart.
Endelig er jeg færdig - ok ikke helt. Men delene er strikket færdig. Det har godt nok været dødens pølse at strikke en trøje i ret - ret frem og ret tilbage - gab. Øjnene har tit lukket i, det var som jeg fladt helt væk når jeg sad med dette strikke tøj.
Nu skal det syes sammen og have en hæklekant.
Inde ved symaskinen foregår der ting og sager. Jeg arbejder på en ide. En ide jeg har i hovedet. Der er ingen mønster, så det sidder jeg og fedter med. Samtidig køre hjernen på højtryk. Jeg vil helts sy rigtig første gang.
Ha ha - som det kunne lade sig gøre. Næ nej, jeg er fortiden utrolig gode venner med min opsprætter.
Jeg kunne da også bare sy en model i noget billigt stof - men det gør jeg så ikke - derfor min opsprætter. Stoffet er bomulds canvas, det er noget kraftigt stof at arbejde med. Til gengæld vil det i sidste ende give et godt resultat - forhåbentlig :o)

Det er hvad jeg laver, når jeg ikke laver alt det kedelige :o)
Hvad render du rundt og nørkler med??

2 kommentarer:

  1. Dejligt med forskellige projekter. Jeg er selv slem til at slå op til mange ting som pludselig ender som UFO. Lige nu er jeg igang med en større garn oprydning. Mens jeg forsøger at bringe antallet af projekter lidt ned.

    Kg

    Ulla

    SvarSlet
  2. Thanks to my father who shared with me concerning this web site, this website is really amazing.

    SvarSlet