6 solmodne blommetomater (store)
1 rødløg
2-3 hvidløg
6 røde chili
1 rød peberfrugt (snack, så bliver den mere sød)
½ dl æblecidereddike
100 g lys muscovadosukker
1 tsk salt
1 tsk atamon
evt. friskkværnet peber
Rens chili (brug handsker) og peberfrugt. Skær alle grønsagerne i grove tern og hak dem i minihakkeren el. ligende.
Kom det hele (ikke atamon) op i en gryde og kog det ved svag varme i ca. 45 min.
Rør i saucen undervejs. Smag saucen til med mere sukker, salt og peber. Lige inden saucen hældes på flaske tilsættes atamonen.
Hæld chilisaucen på skoldede, atamon skyllede flasker.
Ih jeg har lige opdaget din blog - og sikke en skøn en af slagsen! Jeg har meldt mig som Fast læser og glæder mig til at følge den :)
SvarSletVelkommen ♥
SvarSletLige så tænderne løber i vand. Mums.
SvarSlet