søndag den 16. september 2012

Skøn dag....

I går (lørdag) var vi til vores første Grundfos familiedag arrangement.
Grundfos medarbejder og familie (kone og børn/børnebørn u. 18) var budt på en dag i Djurssommerland. Efter sigende skulle vi være godt 8600 deltager.
Det eneste vi skulle gøre var at møde op. Det vil sige vi kunne også have valgt at tage en af de mange busser, som Grundfos havde stillet til rådighed.
Parken åbnede kl. 9, hvor vi kunne få os en kop kaffe, en rundstykke m. smør og en juice.
Kl. 10 var der formelt velkomst og kort derefter blev der tage gruppebillede fra en helikopter.
Nu skulle vi slå os sløs. Skulle forældrene nu blive kaffetørstige, kunne den udleverede Grundfos Familiedag termokrus genfyldes i hele parken. Gik man lidt kold, så var der opstillet frugtboder flere steder i parken og så var det bare at tage for sig.
Alle 8600 deltager skulle også have frokost. Det var jeg spændt på, hvordan det ville foregå. Men stille og roligt uden nogen former for kø!  På de udleverede spisesedler stod der hvornår og hvorhenne maden kunne hentes og det virkede!
Tjek lige billedet. En lækker frokost var det. Der var røget laks, kyllingfilet, roastbeef, pastasalat, brieost, lunt brød, smør, frugtstykker, kiks, muffin, ½l vand og en 2,5 dl rødvin til de voksne og juice til børnene. Alt var økologisk!
For det ikke skal være løgn, var der en rødternet papirsdug til at sprede hygge.
Til børnene var der desuden to ekstra ting. De kunne vælge et billede fra en af rutschebaneturene, en t-shirt el. en kasket. De kunne også vælge at få en gang popcorn, en sodavand eller en softice.

Vi havde en rigtig god dag i Djurssommerland, det eneste Grundfos ikke helt havde styr på var vejret ;o) Men vi er vel dansker og vant til det. Så regnfrakkerne var på og vi trodsede vejrguderne, de skulle ikke ødelægge dagen.
Vi havde en rigtig god dag og der var ekstra stille på bagsædet på hjemturen :o)

3 kommentarer:

  1. Det var da en dejlig "bivirkning" ved at have arbejde på Grundfos:)

    SvarSlet
  2. ej hvor fantastisk, det er da også en genial ide de har fået da de planlagde det :)

    SvarSlet
  3. Godt i havde en god dag trods vejret :-)

    SvarSlet