søndag den 26. december 2010

Julen 2010............

2. juledag - i dag er vi kun os selv.
Julen er vel overstået. Lillejuleaften kom svigerforældre og mandens to brødre og svoger. Men de kom ikke uden "drama".
Her sneede det og blæste - egentligt sneede vi inde. Svoger kørte fast, så svigerfar, manden, ældste og anden svoger måtte ud til assistance. 
Efter en god gang suppe kogt på svin, kalv og høns var alle mand klar til årets pakkeleg. Hver deltager tager to pakker med, men svigermor var kommet til at købe lidt for mange, så i år var der ekstra pakker. En sjov leg, hvor alder ikke har nogen betydning.
Da brødrene skulle hjem sad de fast igen. Herude køre ploven ikke så tit. Når den køre lyder det sådan "DET VAR PLOVEN", så ved alle at den har været forbi. Svigerfar, manden og ældste kørt bag brødrene og gravede dem fri 3 gange.

Juleaften - startede med en god julefrokost. Mandens bror og svoger kom til frokost. Broren blev til aften, men var meget spændt på om han kunne komme hjem igen ;o) for det blæste stadig.
Juletræet blev pyntet af drengene og pebernødder kom i hjerterne. Træet er bare så smukt når det står med lysene tændt.
Vi er meget traditionsrige og følger dem gerne. Juleaften består af flæskesteg, ris a la mande, sang om træet, en gave bliver åbnet ad gangen. Alle ved det og gør det.

Hr. Ugle fik et godt hjem, min svoger fik ham med hjem. Jeg har den sidste tid været bekymret for min egen Fru Ugle, om hun stadig var der efter at svoger var taget hjem. Så Hr. Ugle tog hjem til svoger.

1. Juledag - der må bygges. Drengene får altid et eller andet Lego og i år fik de Lego spil ikke mindre end 4 forskellige Lego brætspil. Hvad mon vi skal lave??
Svigerforældrene tog hjem. Nu var vejene frie og vinden lage sig.

Alt i alt har vi haft 3 gode dage - tryk på, ja - men alligevel stille og rolige. I dag nyder vi det for i morgen kommer der igen gæster. Jeg har fødselsdag, så kommer mine forældre forbi. Det er en af de store fødselsdage - jeg må indse jeg bliver 40 i morgen, heldig for mig at jeg kun føler mig som en på 30 ;o)

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en dejlig jul! God idé med pakkeleg, og imponerende, at I kan pakke en enkelt gave op ad gangen.
    Fødselsdag i morgen? Tillykke! 40 er ikke så slemt. Meget mindre slemt end 39, faktisk!

    SvarSlet
  2. Sikke en jul I har haft. Hyggelig og med masser af mennesker, - mon ikke moder har været i køkkenet?

    Et stort tillykke med de 40!

    SvarSlet