tirsdag den 14. december 2010
Orange-chokolade muffin
12 stk.
250 g blødt smør
250 g lyst rørsukker
3 æg
1½ økologisk appelsin (skal)
3-4 spsk. appelsinsaft
100 g chokolade (hakket)
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Pynt: marcipan
Pisk smør og sukker cremet. Pisk æggene i, et ad gangen.
Tilsæt appelsinsaft og skal. Vend chokoladen i.
Bland mel og bagepulver, sigt det i dejen. Vend dejen sammen.
Kom dejen i forede muffinforme.
Kagerne bages ved 180° i ca. 20 min.
Pynt muffins med en skive udrullet marcipan, evt. udstukket som hjerte el. stjerne.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Søde fristelser du altid lokker med på din blog:-) Sig mig - bager du altid:-)
SvarSletJa så løber mundvandet igen....savle savle ; )))
SvarSlet