tirsdag den 14. december 2010

Orange-chokolade muffin


12 stk.

250 g blødt smør
250 g lyst rørsukker
3 æg
1½ økologisk appelsin (skal)
3-4 spsk. appelsinsaft
100 g chokolade (hakket)
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver

Pynt: marcipan

Pisk smør og sukker cremet. Pisk æggene i, et ad gangen.
Tilsæt appelsinsaft og skal. Vend chokoladen i.
Bland mel og bagepulver, sigt det i dejen. Vend dejen sammen.
Kom dejen i forede muffinforme.
Kagerne bages ved 180° i ca. 20 min.

Pynt muffins med en skive udrullet marcipan, evt. udstukket som hjerte el. stjerne.

2 kommentarer:

  1. Søde fristelser du altid lokker med på din blog:-) Sig mig - bager du altid:-)

    SvarSlet
  2. Ja så løber mundvandet igen....savle savle ; )))

    SvarSlet