mandag den 23. maj 2011

Hyggeweekend............

Vi har haft en dejlig weekend sammen med vores venner.
Det var godt nok arbejdsweekend, men derfor kan man sagtens hygge sig.

Vennerne og deres to døtre kom fredag aften og blev til søndag. V og jeg har kendt hinanden siden vi startede på AUC, som det hed den gang nu hedder det AAU (Aalborg Universitet). Vi startede i samme gruppe og hang sammen det første år. V stoppede og startede på sygeplejskeuddannelsen, men vores venskab havde fået en god grobund. Nu er det 21 år siden og heldigvis kan vores mænd og børn også sammen ♥
V har også altid gang i strikkepindende, men hun havde hørt lidt for meget på mig og mit snak om hæklerier. Så hun ville lige benytte sig af, at vi havde weekenden sammen til at få "bedre fat om hæklenålen" - den fangede V nu meget hurtigt. Så endnu en kvinde er blevet grebet af en hæklenål ♥

Vi var lige en tur inde hos Tante Hanne og jeg købte Alpaca garn til en hæklet tæppe. Hvor meget garn går der til et slumretæppe? ja jeg ved det ikke, men købte 20 nøgler.
V fik også nogle nøgler Alpaca til en trøje til sig selv. V har i den seneste tid strikket meget til kollegaerne, nu skulle hun have en ny trøje.

Mellem strik og hækle søgrede vi for lækker mad til mændene. De arbejde ♥ nu har vores hus fået sternbrædder på. Der mangler dog lidt i en side, for der var en fugl, som havde bygget rede og der var unger i. Det bræt kommer op senere. Mændende gjorde et godt stykke arbejde, for vores hus er ikke nyt og lige. Det er fra 1800 og bugter sig. Så der skulle hugges, høvles og til passes.

Søndag ribbede V og jeg rabarberbedet. Vi rengjorde 11 kg rabarber. Jeg havde tilbudt V lidt rabarber, for hendes planter er stadig ret nye, så de giver ikke så meget. V fik 6 kg med hjem, for jeg høster sikkert en 9-11 kg igen til efteråret.

Nu skal jeg have købt sort maling og have malet sternbrædderne ♥

6 kommentarer:

 1. hold da op en fed farve palette med alpaca... det bliver da det skønneste tæppe :)
  hvor lyder det som om i har haft en fantastisk weekend :)og nået en masse
  kram♥

  SvarSlet
 2. Der har vaeret gang i den skal jeg love for. Fed farvepalet. Det er lige foer du skulle lave haeklekursus. Jeg kunne ihverttilfaelde godt traenge til et fnis.

  SvarSlet
 3. Skønne skønne farver den bliver helt sikkert et dejligt slumretæppe.....hvor meget der går til ved jeg ikke det afhænger vel af størrelsen på tæppet;))

  Dejligt når der sådan bliver lavet lidt på huset.

  kh Jane

  SvarSlet
 4. Regner med et tæppe på 150x200 ☺

  SvarSlet
 5. Sikken en herlig stak at kunne gå i gang med. Meget inspirerende farver.

  SvarSlet
 6. lækre farver... og lækkert garn ♥♥
  11 kg det var da vildt - har høstet 600 gr indtil nu... men planterne (2stk) er også kun 2år gamle ;0)

  SvarSlet