mandag den 16. maj 2011

Nyt stof...........

Søndagen gik med at gøre liggestolene klare - blandt andet.
Vi fik de to liggestole til venstre i fødselsdagsgave sidste år. Betrækket var noget slidt, men som veninden sagde "den klar Henriette nemt"
Stolen til højre er en vi selv købte for mange år siden og dengang fik den nyt betræk -  så den trængte også til nyt.
Jeg fik købt stof i Stof og Stil, sidst jeg var der. Det er jo nemt. Du køber bare det til liggestole - tænkte jeg. Det gjorde jeg jo sidst.
Men men nu er de stof ruller blevet bredere - så der skulle også lægges ind i siden, foruden en løbegang i hver ende.
Hold da op det pyntede ♥
Nu mangler vi bare solen - så skal jeg og en god bog ud og sidde i en af stolene.
Efter stolene var blevet ombetrukket tog manden og jeg til marked inde på Ingerslevs Boulevard inde i Århus. Men på vej derind var der lige noget jeg skulle have afleveret. Jeg lage vejen forbi Irene og satte hendes skål ved hendes hoveddør. Jeg ville ikke forstyre, for Irene har lige været igennem en hård omgang, du kan læse om denne skønne kvinde her.
Vi tog til marked og her kan man få alt. Næste gang tager vi afsted om formiddagen, og helts uden det vil regne. For mange var ved at pakke sammen, mest p.g.a der ville komme mere vand.
Og vand kom der - heldigvis sad vi i bilen - men hvad nu med Irenes skål?? Jeg håber en er tør ☺

2 kommentarer:

  1. Hold da op nogle lækre liggestole. Skønt stof!
    Tina:-)

    SvarSlet
  2. Nej hvor sjovt. Her hos mig står to liggestole med netop det grønne stof på, den ene har både fodskammel og kalesche. De er fra 50èrne og har været min mormor og morfars. Jeg har været heldig at finde liggestolestof i genbrug til 5 kr. pr. meter og breddden passer. Håber de bliver lige så fine som dine.

    SvarSlet