Hvederne er bagt - de står og venter på at blive delt i to og ristet, for at få en klat kold smør på. Skønt!!
Hvederne blev faktiske ekstra gode i år - ja, kom til at bage så mange at vi smagte i går ☺
Jeg plejer at bage dem som jeg har beskrevet her. Nu var det så jeg havde fået "Meyers Bageri" i julegave og den kiggede jeg lidt i.
Meyer hæver ikke hvederne over damp. Meyer lader hvedeknopperne hæve først 2 timer, så rulles de til boller også hæver de 2-3 timer.
Jeg tog så lidt fra den ene opskrift og lidt fra den anden opskrift og lod dejen hæve længe. Bollerne fik også lov til at hæve længe.
Jeg har altid syntes det var noget bøvl at damp hæve bollerne - derfor skulle langtids hævningen prøves.
YES, de blev fantastiske - helt vildt luftige. Nu overvejer jeg at rette min opskrift til ♥
God tur på volden - til jer der skal derud og gå
Er det grove hveder du har bagt? det har jeg aldrig set før...
SvarSletTja, der er hvedekerner i ☺
SvarSletNauhh de ser gode ud,mums...
SvarSletKnus og kram herfra